• 1-2
  • 2
  • 3
  • 4
  • ico01 (1)

    Pipe kang gawe kukuh

  • ico02

    Stainless sheet Priksa

  • ico03

    Stainless bar Inspecting

  • abd2
  • abd1
  • abd3

BABAGAN AWAKE DHEWE

Saky Steel Co., Ltd dumunung ing Provinsi Jiangsu. Perusahaan iki didegaké ing taun 1995. Saiki perusahaan isine babar blas 220.000 meter persegi. Perusahaan wis pegawe total 150 metu kang 120 profesional .Perusahaan wis ajeg ngembangaken dhewe saiki iku didegaké. Saiki perusahaan ...

Sinau luwih

Products Bintang