• 1-2
  • 2
  • 3
  • 4
  • ico01 (1)

    pipe Annealing

  • ico02

    Steel lambar mariksa

  • ico03

    Steel bar Inspecting

  • abd2
  • DSC02817
  • IMG_3349

TENTANG KAMI

Saky Steel Co., Ltd perenahna di Propinsi Jiangsu. Pausahaan ieu diadegkeun dina 1995. Ayeuna pausahaan nyertakeun sagemblengna 220.000 méter pasagi. parusahaan ngabogaan pagawe jumlahna aya 150 kaluar ti saha 120 nu professional parusahaan .The geus terus ngembangna sorangan kantos saprak ayeuna teh diadegkeun. Ayeuna pausahaan ...

DIAJAR DEUI

Produk Artikel

WhatsApp Online Chat!