Pamastian kualitas

Kualitas mangrupikeun bagian integral tina Prinsip Usaha SAKY STEEL.Kabijakan kualitas nungtun kami pikeun nganteurkeun produk sareng jasa anu ngaleuwihan ekspektasi para nasabah sareng nyumponan sadaya standar.Prinsip-prinsip ieu parantos ngabantosan kami pikeun nampi pangakuan salaku vendor anu dipercaya ti para nasabah di sakumna dunya.Produk SAKY STEEL dipercaya sareng dipilih ku para nasabah di sakumna dunya.Kapercayaan ieu dumasar kana gambar kualitas urang sareng reputasi urang pikeun konsistén nganteurkeun produk kualitas luhur.

Kami gaduh standar kualitas wajib anu ketat pikeun diverifikasi ku pamatuhan ku pamariksaan rutin sareng penilaian diri sareng pamariksaan pihak katilu (BV atanapi SGS).Standar ieu mastikeun kami ngahasilkeun sareng nyayogikeun produk anu kualitasna saé sareng saluyu sareng industri anu relevan sareng standar pangaturan di nagara-nagara dimana kami beroperasi.

Gumantung kana aplikasi anu dimaksud sareng kaayaan pangiriman téknis atanapi spésifikasi palanggan, rupa-rupa tés khusus tiasa dilaksanakeun pikeun mastikeun yén standar kualitas pangluhurna dijaga.Karya-karyana parantos dilengkepan ku tés anu tiasa dipercaya sareng alat ukur pikeun uji cilaka sareng henteu cilaka.

Sadaya tés dilaksanakeun ku tanaga kualitas anu dilatih saluyu sareng pedoman sistem Jaminan Kualitas.'Manual Jaminan Kualitas' anu didokumentasikeun netepkeun prakték ngeunaan pedoman ieu.

Nanganan Test spéktrum

Nanganan Test spéktrum

Uji Komposisi Kimia

Instrumén spéktral diuk

Uji Komposisi Kimia CS

Uji Komposisi Kimia CS

Tés mékanis

Tés mékanis

Uji Dampak

Uji Dampak

Teu karasa HB Test

Teu karasa HB Tés

Teu karasa HRC Test.jpg

Teu karasa HRC Tés

Tes cai-jet

Tés Cai-Jet

Test Eddy-Ayeuna

Tés Eddy-Ayeuna

Uji Ultrasonic

Uji Ultrasonic

nguji penetrasi

Tés penetrasi

Uji Korosi Intergranular

Uji Korosi Intergranular