Pamastian kualitas

Kualitas mangrupikeun bagian anu teu kapisah tina SAKY STEEL Prinsip Bisnis. Kawijakan kualitas nungtun urang pikeun nganteurkeun produk sareng jasa anu ngaleuwihan ekspektasi konsumén sareng minuhan sadaya standar. Prinsip ieu ngabantosan urang pikeun kéngingkeun pangakuan salaku vendor anu dipercaya ti nasabah di panjuru dunya. Produk SAKY STEEL dipercaya sareng dipilih ku konsumén di panjuru dunya. Kapercayaan ieu dumasar kana gambar kualitas sareng reputasi kami pikeun sacara konsisten nganteurkeun produk kualitas luhur.

Kami ngagaduhan standar kualitas wajib anu ketat anu ditetepkeun pikeun patuh anu diverifikasi ngalangkungan audit biasa sareng penilaian diri sareng pamariksaan pihak katilu (BV atanapi SGS). Standar ieu mastikeun kami ngadamel sareng nyayogikeun produk anu kualitasna saé pisan sareng saluyu sareng industri anu relevan sareng standar pangaturan di nagara-nagara anu kami beroperasi.

Gumantung kana aplikasi anu dituju sareng kaayaan pangiriman téknis atanapi spésifikasi pelanggan, rupa-rupa tés khusus tiasa dilaksanakeun pikeun mastikeun yén standar kualitas luhur dijaga. Karya-karyana parantos dilengkepan uji coba anu dipercaya sareng alat pangukur pikeun pangujian anu ngaruksak sareng henteu ngarusak.

Sadaya tés dilakukeun ku tanaga kualitas anu terlatih saluyu sareng pedoman sistem Jaminan Kualitas. Dokumén 'Manual Penjaminan Mutu' netepkeun prakték ngeunaan padoman ieu.

Nanganan Spéktrum Tés

Nanganan Spéktrum Tés

Tés Komposisi Kimia

Diuk alat spéktral

Tés Komposisi Kimia CS

Tés Komposisi Kimia CS

Tés mékanis

Tés mékanis

Pangaruh Pangaruh

Pangaruh Pangaruh

Tés Hésé HB

Teu karasa HB Nguji

Teuas HRC Test.jpg

Tés karasa HRC

Tés cai-jet

Nguji Cai-Jet

Tés Eddy-Ayeuna

Tés Eddy-Ayeuna

Tés Ultrosonic

Tés Ultrosonic

tés penetrasi

Tés penetrasi

Pangujian Korosi Antar-Daéran

Pangujian Korosi Antar-Daéran