Jaminan Kualitas

Kualitas minangka bagean integral saka Prinsip Bisnis SAKY STEEL. Kebijakan kualitas nuntun kita ngirim produk lan layanan sing ngluwihi pangarepan para pelanggan lan memenuhi kabeh standar. Prinsip kasebut mbantu kita entuk pangenalan minangka vendor sing dipercaya saka pelanggan ing saindenging jagad. Produk SAKY STEEL dipercaya lan dipilih dening para pelanggan ing saindenging jagad. Kepercayaan iki adhedhasar gambar kualitas lan reputasi kanggo terus-terusan ngirim produk bermutu.

Kita duwe standar kualitas wajib sing ketat sing kudu diverifikasi miturut audit biasa lan penilaian mandhiri lan pamriksa pihak katelu (BV utawa SGS). Standar kasebut mesthekake yen kita ngasilake lan nyuplai produk sing kualitas apik lan cocog karo industri lan standar regulasi sing relevan ing negara-negara sing digunakake.

Gumantung saka aplikasi sing ditrapake lan kondisi pangiriman teknis utawa spesifikasi pelanggan, macem-macem tes khusus bisa ditindakake kanggo mesthekake standar kualitas paling dhuwur dikelola. Karya kasebut wis dilengkapi uji coba lan alat pangukur sing andal kanggo tes sing ngrusak lan ora ngrusak.

Kabeh tes ditindakake dening personel kualitas terlatih kanggo netepi pedoman sistem Jaminan Mutu. Dokumen 'Manual Penjaminan Mutu' sing didokumentasikan nggawe praktik babagan pedoman kasebut.

Nangani Tes Spektrum

Nangani Tes Spektrum

Tes Komposisi Kimia

Lungguh instrumen spektral

Tes Komposisi Kimia CS

Tes Komposisi Kimia CS

Tes mekanik

Tes mekanik

Pengujian Efek

Pengujian Efek

Uji Hardness HB

Testing Hardness HB

Test Hardness HRC.jpg

Pengujian HRC atose

Uji-jet banyu

Pangujian Jet-Banyu

Tes Eddy-Saiki

Tes Eddy-Saiki

Tes Ultrosonic

Tes Ultrosonic

tes penetrasi

Testing penetration

Tes Korosi Intergranular

Tes Korosi Intergranular