Babagan awake dhewe

    Saky Steel Co., Ltd dumunung ing Provinsi Jiangsu. Perusahaan iki didegaké ing taun 1995. Saiki perusahaan isine babar blas 220.000 meter persegi. Perusahaan wis pegawe total 150 metu kang 120 profesional .Perusahaan wis ajeg ngembangaken dhewe saiki iku didegaké. Saiki perusahaan iku ISO9001: 2000 perusahaan certified lan wis ajeg dianugerahi dening pemerintah daerah.
    Perusahaan liwat paleburan baja investasi lan forging stabilitas pabrik resume, sawetara saka sudhut resources.Main kasedhiya gawé lan proses stainless steel bar / rod / batang / profil, stainless steel pipe / tabung, baja coil stainless / sheet / piring / Strip, stainless kabel baja / kabel produk sumber perusahaan rod / kabel rope.Our saka SAKY, TISCO, LISCO, BAOSTEEL, JISCO lan on.We bisa ngatur non-standar khusus produk stainless steel kanthi kualitas dhuwur karo wektu cendhak. Produk kita digunakake kanggo Alat perawatan kimia, kimia nawakke, peralatan Petrochemical lan penet piring. Sampeyan uga dipigunakaké ing tingkat railway, produk gendheng got, lawang pigura badai, mesin pangan lan tableware.
    Our company dikembangaké pasar internasional luwih saka 20 taun, lan diadegaké kemitraan long karo Jerman, Amérika Kidul, Australia, Saudi Arabia, Asia Kidul-Wétan. etc. Kita bakal ing dhasar Manajemen majeng lan konsep layanan kanggo nyedhiyani produk kualitas lan layanan sampurna kanggo kabeh liwat perusahaan Manufaktur. We welcome pelanggan saka kabeh ndonya kanggo kerjo bareng karo kita.

 


Tampilan Online Chat!