Tentang Kami

    Saky Steel Co., Ltd perenahna di Propinsi Jiangsu. Pausahaan ieu diadegkeun dina 1995. Ayeuna pausahaan nyertakeun sagemblengna 220.000 méter pasagi. Parusahaan ngabogaan pagawe jumlahna aya 150 kaluar ti saha 120 nu professional parusahaan .The geus terus ngembangna sorangan kantos saprak ayeuna teh diadegkeun. Ayeuna pausahaan mangrupakeun ISO9001: 2000 parusahaan Certified na geus terus dileler ku pamaréntah lokal.
    Pausahaan ngaliwatan smelting baja investasi na forging stabilitas pabrik neruskeun, rupa-rupa resources.Main sadia ngahasilkeun sarta prosés stainless steel bar / rod / aci / profil, stainless steel pipe / tube, baja coil steel / lambar / plat / strip, steel kawat baja / kawat produk suplai parusahaan rod / kawat rope.Our ti SAKY, TISCO, LISCO, BAOSTEEL, JISCO tur jadi on.We bisa ngaropea non-standar husus produk stainless steel kalawan kualitas luhur kalawan waktu anu singget. Produk urang dipaké pikeun equipments perlakuan kimia, kimia tanghi, alat-alat pétrokimia terus pencét pelat. Éta ogé dipaké dina gerbong kareta api, produk hateup drainase, pigura panto badai, mesin dahareun jeung tableware.
    Parusahaan urang dikembangkeun pasar internasional leuwih ti 20 taun, sarta ngadegkeun partnership panjang kalayan Jerman, Amérika Kidul, Australia, Arab Saudi, Asia Tenggara. jsb. Urang bakal dina dasar manajemén canggih tur konsep jasa nyadiakeun produk kualitasna alus sarta layanan sampurna pikeun sakuliah éta perusahaan manufaktur. Urang ngabagéakeun para nasabah ti sakuliah dunya cooperate jeung kami.

 


WhatsApp Online Chat!