• ico01 (1)

  Греење на цевки

 • ико02

  Нерѓосувачки лист Проверка

 • ико03

  Инспекција од нерѓосувачки шипки

 • abd2
 • Цевки од нерѓосувачки челик sakysteel factory.jpg
 • IMG_3349

ЗА НАС

Saky Steel Co., Ltd се наоѓа во провинцијата Jiangsu.Компанијата е основана во 1995 година. Сега компанијата опфаќа вкупно 220.000 квадратни метри.Компанијата има вкупно 150 вработени од кои 120 се професионалци. Компанијата постојано се проширува од нејзиното основање.Сега компанијата…

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

Истакнати производи