Solstice o le Taumalulu: Mafanafana Fa'aleaganu'u i Aganu'u Saina

Winter Solstice, o se tausamiga taua i le kalena masani o le masina a Saina, e faʻaalia ai le amataga o le vaitau sili ona malulu aʻo faasolosolo malie le susulu o le la mai le Itulagi i Matu.Peitai, o Winter Solstice e le na o se faailoga o le malulu;o se taimi mo mafutaga faaleaiga ma measina faaleaganuu.

I aganu'u fa'aSaina masani, Winter Solstice ua manatu o se tasi o faaupuga sili ona taua o le la.I lenei aso, e oʻo atu le la i le Teropika o Capricorn, e maua ai le ao sili ona puupuu ma le po sili ona umi o le tausaga.E ui lava i le malulu o loʻo lata mai, Winter Solstice e faʻaalia se lagona loloto o le mafanafana.

O aiga uma o le atunuu e auai i se faasologa o gaoioiga faamanatu i lenei aso.O se tasi o tu masani masani o le taumafaina o dumplings, e faʻaalia ai le manuia ma le manuia mo le tausaga a sau ona o lo latou foliga tutusa i tupe siliva anamua.O le fiafia i se ipu ausa o dumplings o se tasi lea o aafiaga sili ona manaia i le totonugalemu o le malulu o le taumalulu.

O le isi mea'ai taua tele i le taimi o Winter Solstice o le tangyuan, polo araisa suamalie.O latou foliga lapotopoto e faʻatusalia ai le lotogatasi o le aiga, e faʻatusalia ai se manaʻoga mo le lotogatasi ma le lotogatasi i le tausaga a sau.A o potopoto tagata o le aiga e tofo i le suamalie o le tangyuan, o le vaaiga e susulu atu ai le mafanafana o le nofo fealofani.

I nisi o itulagi i mātū, e iai se tu masani e taʻua o le “faamago o Winter Solstice.”I lea aso, o fualaau faisua e pei o leki ma le kalaka e tu'u i fafo e fa'amago, e talitonu e taofia ai agaga leaga ma manuia ai le aiga i le soifua maloloina ma le saogalemu i le tausaga a sau.

O Winter Solstice ose taimi fa'apitoa fo'i mo fa'agaioiga fa'aleaganu'u fa'aleaganu'u, e aofia ai fa'afiafiaga a tagata, fa'aaliga o malumalu, ma isi mea.O siva tarako ma leona, tala faamusika masani, ma faafiafiaga eseese e faafiafiaina ai aso malulu ma se pa'i o le malosi.

Faatasi ai ma le evolusione o sosaiete ma suiga i le olaga, o auala e faamanatu ai e tagata Winter Solstice o loo faaauau pea ona suia.Ae ui i lea, o Winter Solstice e tumau pea se taimi e faʻamamafa ai mafutaga faaleaiga ma le faʻasaoina o aganuu masani.I lenei tausamiga malulu ae fa'amafanafana loto, ia tatou fa'afetaia'i ma fa'amanatu se Solstice mafanafana o le Taumalulu ma ē pele ia i tatou.

1    2    4


Taimi meli: Tes-25-2023